Always Current Lineox Enterprise Linux

10 €. CD- tai DVD-lataus. Käyttäjätunnus suljetaan, kun 2,5 Gt latauskiintiö ylitetään.

15 €. CD- ja DVD-lataus. Käyttäjätunnus suljetaan, kun 5 Gt latauskiintiö ylitetään. Käyttäjätunnuksella ei ole aikarajoitusta, joten voit myös ladata yhden levyversion nyt ja myöhemmin uudemman, jossa on uudet päivitykset.

Latauskiintiöllä voi ladata minkä tahansa Always Current -version ja 5 Gt kiintiöllä voi ladata esimerkiksi 2.1.x:n ja 3.0:n x86_64-version.

Kun olet saanut sähköpostina automaattiselta vastaajalta käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, mene lataussivulle ja näpäytä Always Current Lineox Enterprise Linuxin latauslinkkiä. Selaimesi kysyy ennen latausta käyttäjätunnusta ja salasanaa. Voit myös syöttää käyttäjätunnuksen ja salasanan osana URL-osoitetta seuraavaan tapaan: http://user:password@www.raimokoski.com/ftp/aclel/lel3001.iso.


Lineox Enterprise Linuxin päivityspalvelu

Seuraavat hinnat ovat alempia suomalaisille asiakkaille. Lisenssi on voimassa vuoden ja sitä voi käyttää kaikkien Lineoxin tekemien Linux-versioiden päivittämiseen. Hintaan ei sisälly Always Current -version lataus, kuten englanninkielisen sivuston kautta tehtyihin tilauksiin.

Koneiden määrä   Hinta/kone  Maksimi summa
1-410 €35 €
5 - 497 €

Huomaa, että neljän koneen lisenssiä halvempi on viiden koneen lisenssi. Englanninkielisellä sivulla on laajempi valikoima vaihtoehtoja, mutta niistä ei myönnetä vastaavaa alennusta.

Tilaaminen

Päivityspalvelun lisenssi on maksettava Lineox Oyn tilille 571004-2132268 (Osuuspankki). Lähetä sähköpostitse tilauksesi, jossa mainitset tuotteet, mistä pankista maksoit ja yhteystietosi. Saat tunnuksen ja salasalan, kun maksu näkyy tilillä, mutta varaudu korkeintaan viikon viiveeseen.

Always Current Lineox Enterprise Linux CD-R-sarja

17.90 €, postitus 4 € ensimmäiseltä, 2 € seuraavilta. Tällä hetkellä sarjassa on 4 levyä. Versio on aina uusin saatavilla oleva.

Always Current Lineox Enterprise Linux CD-R-sarja ja LIFF

19.90 €, postitus 4 € ensimmäiseltä, 2 € seuraavilta.

Always Current Lineox Enterprise Linux DVD-R

17.90 €, postitus 2 € ensimmäiseltä, 0.50 € seuraavilta.

Lineox Enterprise Linux 3.0 DVD-ROM

9.90 €, lähetys 2 €.

Linux - Asentajan käsikirja 2004

Saatavilla suoraan IT Pressiltä sekä käytännössä kaikista IT-kirjoja myyvistä kirjakaupoista. Sisältää Lineox Enterprise Linux 3.0 DVD-ROM:in. Suositushinta 29 €.


Lineox Enterprise Linux lähdekoodi-DVD-R

24.95 €, lähetys 2 €.

Lineox LIFF CD-R

9.95 €, lähetys 2 €.

PayPalin kautta voit maksaa kaikilla yleisimmillä luottokorteilla, kuten Visa ja MasterCard.

Voit myös maksaa tuotteet, jotka haluat tilata, Lineox Oyn tilille 571004-2132268 ja lähettää sähköpostitse tilauksesi, jossa mainitset tuotteet ja postiosoitteen. Tuotteet lähetetään, kun maksu näkyy tilillä. Lähetyskulut ovat samat riippumatta tilausmäärästä.