Always Current Lineox™ Enterprise Linux 3.0

10 €. CD- tai DVD-lataus.

Always Current Lineox Enterprise Linux on verkosta ladattava versio Lineox Enterprise Linux 3.0:sta, jota päivitetään jatkuvasti ja siinä on vain uusimmat versiot ohjelmapaketeista. Tämä tarkoittaa, että asennettua järjestelmää ei heti tarvitse päivittää, jotta se olisi ajantasalla ja turvallinen. Oletetaan, että näin säästyy puoli tuntia. Kysy itseltäsi: onko se arvokkaampi kuin 15 Euroa?

Uusin versio Always Current Lineox™ Enterprise Linuxista on 3.146 ja siinä on 1330 päivitettyä pakettia, joiden yhteiskoko on 1847.91 Mt.

Lineoxilla on automatisoitu, tietokoneryppäässä toimiva järjestelmä, joka rakentaa rpm-paketit Red Hatin julkaisemista päivityksistä heti, kun ne ovat saatavilla. Tyypillisesti viive on vähemmän kuin 12 tuntia. Tämän jälkeen Lineox tekee Always Current Lineox™ Enterprise Linuxin levyt automaattisesti ja siirtää ne ladattavaksi. Levykuvion koon takia siirtoon kuluu tyypillisesti 2 - 3 tuntia, mutta aina vähemmän 12 tuntia.

Alkaen versiosta 3.011 Always Current Lineox™ Enterprise Linux voidaan asentaa i586-luokan koneeseen (myös AMD K6). Lineox Enterprise Linux 3.0 vaatii vähintään Pentium II -luokan koneen. Versiossa 3.011 on myös Update 2 (suurehko kokoelma päivityspaketteja) ja kaikki vapaasti levitettävät ohjelmat, jotka ovat Red Hat Desktopissa sekä tietysti siitä puuttuvat palvelin- ja palvelimiin liittyvät -ohjelmat.

Alkaen versiosta 3.023 Always Current Lineox™ Enterprise Linuxissa on Red Hat Global File Systemin (saatavana Red Hatilta 2200 USD hintaan) lähdekoodeista rakennetut paketit.

Always Current Lineox Enterprise Linux sisältää vain peruslevitysversion, ei LIFFiä ja extras-hakemistoja, jotka ovat Lineox Enterprise Linux 3.0 DVD-ROM:lla.

Eikö Always Current Lineox Enterprise Linux ole testaamaton tai epävakaa, jos sitä julkaistaan niin usein? Ei, sillä Lineox ei rakenna asennusympäristöä uudelleen vaan korvaa asennettavat vanhat paketit päivitetyillä versioilla. Voit jopa käyttää samoja käynnistyslevykkeitä tai muuta käynnistysmediaa Always Current -sarjan käynnistämiseen. Always Current Lineox Enterprise Linux onkin yhtä hyvin testattu ja luotettava kuin "perusversiosta" asennettu ja päivitetty Lineox Enterprise Linux. Ainoa varsinainen ero on säästetty työ ja aika sekä suurempi tietoturva heti alusta lähtien.

Lineox Enterprise Linux 3.0:n esittely

Lineox Enterprise Linux 3.0:ssa on kaikki vapaasti levitettävät ohjelmapaketit Red Hat Enterprise Linux 3.0 Advanced Serveristä ($1499), Red Hat Cluster Suitesta ($499) ja Red Hat Developer Suitesta.

Lineox Enterprise Linux 3.0:n tuotesivulta löydät lisätietoja.

Always Current Lineox Enterprise
Linuxin asennusohjelma, asennettavien pakettiryhmien valinta
Cluster ja Developer Suiten sekä GFS voidaan valita Always Current Lineox Enterprise Linuxin asennuksen aikana

Uusimman Always Current Lineox Enterprise Linuxin ohjelmapaketit

Päivitetyt paketit
Kaikki paketit
Kaikkien pakettien kuvaukset